Spela videoslots

Det är inte alls svårt att spela på spelmaskiner, men om du aldrig har spelat online tidigare kan det vara bra att veta hur man spelar på spelmaskiner online, så det är det vi på spelmaskinerna.se ska titta närmare på nu. Om du även är intresserad av att spela videopoker så ska du läsa vidare under spela videopoker.

Välj ut en spelmaskin

Välj först om du vill spela på en spelmaskin som ger vinst på en linje eller flera linjer. Vi rekommenderar att du spelar på en Multi Line Videoslotsmaskin eftersom det är betydligt roligare att spela på flera rader och det ökar dina vinstchanser. Om du vill ha chans vinna en Jackpotvinst måste du naturligtvis välja en Jackpottmaskin. Fundera också på om du vill spela på en spelmaskin som har symbolerna Wilds och Scatters. Wilds är slotsmaskinernas motsvarighet till kortlekens Joker som ersätter alla andra symboler till din favör och Scatters ger extraspel. Testspela gärna med låtsaspengar innan du bestämmer dig för vilken spelmaskin du ska spela på.

Välj antal vinstrader och insatsnivå

När du har hittat en spelmaskin som du gillar är det dags att välja hur många vinstrader du vill spela på (om du har valt en Multi Line Slotsmaskin) och insatsnivå. Du kan välja att bara spela på två rader om du vill, men om du även vill kunna vinna på diagonaler och liknande måste du spela på alla rader.

När du har valt hur många vinstrader du vill spela på väljer du insatsnivå. Den insatsnivå du väljer gäller för varje rad du spelar på. Om du till exempel spelar med en insatsnivå på 10 kr blir insatsen 20 kr om du spelar på två rader och 30 kr om du spelar på tre rader. Du kan emellertid välja en insatsnivå som är betydligt lägre än så eller en insatsnivå som överstiger 100 kr.

Om du spelar på en Jackpotmaskin måste du emellertid välja Jackpotmaskinens högsta insatsnivå och spela på alla rader om du vill ha chans att vinna Jackpotvinsten.

Börja spela!

  1. Klicka på snurra eller spin så sätter spelmaskinen igång att slumpa symboler, precis som en vanlig fysisk spelmaskin gör.
  2. Begrunda dina symboler och fundera på vilka symboler du ska spara/låsa. Om du spelar på en Multi Line Slotsmaskin måste du även ha koll på diagonalerna och andra vinstlinjer om spelmaskinen ger utdelning på sådana linjer. Tänk på att det ibland kan vara värt att offra en liten vinst för att försöka vinna en riktigt stor vinst.
  3. Lås och snurra en gång till. Efter det andra snurret är spelet oftast över. Det finns förvisso spelmaskiner som kan ge dig ett extraspinn om du har fått en viss kombination av symboler, men de är inte så vanliga.
  4. Om du har gått på plus förs pengarna över till ditt casinokonto när du lämnar spelmaskinen.

Lycka till!